Oproep

Geef aub. uw emailadres door aan de ledenadministratie! Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes.

Binnen Commedia wordt gewerkt aan het opbouwen van een database van Mopshonden in het programma van ZooEasy. Heeft u een buitenlands stamboom in uw bezit dan zouden we deze graag ontvangen. Dit kan zijn van een hond die geïmporteerd is of een dekking van een buitenlandse reu maar het mag uiteraard ook een oud stamboom zijn. Graag zouden we een kopie ontvangen op  (tijdelijk buiten dienst)

Alvast hartelijk dank.

Oproep
Zoals U heeft kunnen lezen zijn we als bestuur druk bezig de organisatie van de vereniging op te pakken en de activiteiten van de vereniging weer op poten te zetten. Dat kunnen we, maar willen we ook niet alleen doen. Daarom heeft het bestuur het plan om een paar commissies in het leven te roepen. Die commissies kunnen het bestuur bijstaan en ondersteunen, niet alleen bij de uitvoering, maar ook als “denktank” bij het ontwikkelen.

Het bestuur wil nu een Commissie Activiteiten en een Commissie Fokkerij & Gezondheid instellen.
De Commissie Activiteiten gaat zich bezig houden met het bedenken en uitvoeren van wandelingen, Jonge Hondendagen, de Clubmatch, gezelligheidsdagen en dergelijke. Nadere info: Anette v.d. Meijden.

De Commissie Fokkerij en Gezondheid gaat zich bezig houden met nadenken over en organiseren van gezondheidsonderzoeken, het verzamelen van informatie uit binnen- en buitenland en dergelijke.
Nadere info: Jan Grit. 

Vanaf nu kunt u zich op geven voor één van beide commissies. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons dingen willen ondernemen, bedenken, regelen. Dit kan van alles zijn, wanneer u aangeeft wat de mogelijkheden zijn kunnen we samen kijken wat een geschikte activiteit is.

U kunt denken aan:

  • Stukjes verzinnen voor het blad
  • Organiseren van wandelingen of andere activiteiten
  • Helpen op clubdagen of juist helpen met de voorbereiding
  • Etc etc etc…..

Er is genoeg te doen!

Graag ontvangen we van leden leuke, grappige foto’s om te plaatsen in ons clubblad of op de website!

Naar boven    omhooog

X
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook